16 Ιουλ 2009

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ VILLA AMALIAS

Στις 9/07/09, γύρω στις 23:30 και ενώ στην αυλή της κατάληψης Villa Amalias είχε μόλις ολοκληρωθεί προγραμματισμένη θεατρική παράσταση, μια ομάδα 15-20 φασιστοχούλιγκαν
ξεκίνησε από τον Άγιο Παντελεήμονα και μέσω της οδού Φυλής, επιτέθηκε με βόμβες μολότωφ, φωτοβολίδες και καπνογόνα προς την κατάληψη.
Σύντροφοι και συντρόφισσες απαντήσαμε στην επίθεση και τους τρέψαμε σε φυγή, αναγκάζοντας τους να γυρίσουν στην πλατεία του Αγ.Παντελεήμονα, ενώ προηγουμένως και πάνω στην βιασύνη τους, αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν μια τσάντα με τρεις βόμβες μολότωφ.
Όταν επέστρεψαν στη θαλπωρή των αστυνομικών δυνάμεων και μέσα σε φιλικό κλίμα, προέτρεπαν τα ματ να αναλάβουν εκείνοι δράση...Ας σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη επίθεση πραγματοποιήθηκε μισή ώρα μετά την επίσκεψη του αρχισερίφη Μαρκογιαννάκη στην εν λόγω πλατεία, όπου και χαριεντίστηκε με τους ρατσιστές κάτοικους και καταστηματάρχες, και τους παρακρατικούς νεοναζί.
Όλα αυτά 2 μέρες μετά την απροκάλυπτη και αναβαθμισμένη συνεργασία κράτους και παρακράτους, που κινήθηκαν συντονισμένα έτσι ώστε να παρεμποδίσουν τη διέλευση από τον Άγιο Παντελεήμονα της μαζικής διαδήλωσης 2.500 ατόμων ενάντια στο σύγχρονο Απαρτχάιντ.

Τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους, ο πόλεμος μαίνεται...Εδώ είμαστε, όλα συνεχίζονται...
Κατάληψη Villa Amalias
Αχαρνών 80 κ Χέυδεν
10/7/09
http://villa-amalias.blogspot.com/2009/07/villa-amalias.html